Grondverzet?

Of een project nu groot of klein is, voor de meeste bouw- en civieltechnische projecten moet er grondwerk worden verricht.

De waarde van dit grondwerk wordt veelal onderschat. Een goede aanpak van het grondwerk zal het arbeidsproces en de eindkwaliteit van het bouwproject zeker ten goede komen.

Grondverzet Roossien heeft de kennis, ervaring en het materieel in huis om grondwerk vakkundig en efficiënt uit te kunnen voeren. Uiteraard kunnen wij alle gangbare grondstoffen leveren voor wegfunderingen, grondverbeteringen, aanvullingen, semi-verhardingen, enzovoort.

U kunt bij ons terecht voor allerhande grondwerk ten behoeve van nieuwbouwprojecten zoals woningen, bedrijfspanden, weg- en waterbouw. Ook cultuurtechnisch grondwerk behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Lijst met grondverzet werkzaamheden

Drainage?

Alle voorkomende drainagewerkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Dit betreft onder andere hemelwaterafvoer en het verlagen van de grondwaterspiegel. Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne lasertechnieken.

Grondboring?

De grondboor is voor ons een belangrijk hulpmiddel, waarmee zeer snel aanzienlijke gaten kunnen worden gemaakt, zoals op de foto hiernaast bijvoorbeeld bij een openbare weg gebeurt.

Grondwerk voor bestrating?

Wij zijn thuis in de totale aanleg van bestrating, zowel van bedrijfsterreinen als van sierbestrating. Daarnaast leveren wij alle benodigde materialen, zoals nieuwe of gebruikte (sier)klinkers en tegels en vulzand. Tevens verzorgen wij de afvoer van puin en grond.

Riolering?

De aanleg van riolering is bij ons in goede handen. Onze ervaren medewerkers werken met de modernste apparatuur op een zodanige wijze dat wij garant staan voor de kwaliteit van het eindproduct. Dit is van groot belang, omdat de riolering na de aanleg geheel uit het dagelijkse zicht verdwijnt, terwijl het nog jaren naar tevredenheid dient te functioneren. Dankzij een uitgebreid machinepark is het mogelijk zelfs onder lastige omstandigheden grote en kleine buizen snel en met de nodige precisie te vervangen.